Nieuwe Nor introduceert Clubkaart

Nieu­we Nor intro­du­ceert Clubkaart

Poppodium Nieuwe Nor introduceert de Nieuwe Nor Clubkaart*. Voor 60 euro per jaar krijgt een kaarthouder toegang tot minimaal 30 concerten in 2024. Daarnaast zijn er een aantal extra’s, zoals een speciale clubkaarthouders-avond en nieuwsbrief met korting op concerten bij de buren.

De concerten waarvoor de clubkaart geldt vinden voornamelijk plaats in de kleine zaal, maar de Nieuwe Nor geeft ook een aantal clubkaart-plekken bij grote shows weg, ook als deze op het punt van uitverkopen staan, zoals het concert van de Britse band Only The Poets op 29 maart (*update: inmiddels uitverkocht!). Er geldt echter wel: uitverkocht is uitverkocht voor iedereen, ook kaarthouders. Andere grote zaal-concerten waarvoor de kaart in de eerste helft van 2024 geldt zijn Delain, Pussy Riot en Kraak & Smaak. Voor het komende jaar zijn er maximaal 100 clubkaarten beschikbaar.

Naast de genoemde concerten ontvangen de clubkaarthouders maandelijks een speciale nieuwsbrief met daarin informatie over de clubkaart-shows, maar ook kortingen op concerten bij collega-organisaties. Ook is er twee keer per jaar een borrel van de programmeurs met alle kaarthouders en worden zij als ambassadeurs bij de organisatie en programmering betrokken.

“Het is sinds onze heropening een wens om een clubkaart voor concerten aan te bieden,” aldus Hoofd Programmering & Marketing Kees van den Berg. “Het is een kaart voor de avontuurlijke concertbezoeker, waarmee je meerdere keren per maand gemakkelijk binnenloopt, ook als je een artiest (nog) niet kent. Na 4 à 5 concerten heb je de kosten van de clubkaart eruit en kun je je de rest van het jaar laten verrassen.”

In de eerste helft van 2024 kunnen clubkaarthouder o.a. naar Only The Poets (update: helaas uitverkocht!), Delain, Pussy Riot, Kraak & Smaak, Oproer, Coffin Feeder, Ploegendienst, Kingfisher Sky plays Kate Bush, Jiri11, Hatesphere, Rafting Goods, Crouch, Zimmerman, Bumble B. Boy, Doodseskader, Noémie Wolfs, Babs, Miranda Sex Garden en Booch? Binnen.

De clubkaart is vanaf nu te bestellen. *update: de clubkaart is voor 2024 uitverkocht!

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies