Grote Parkstad Popkwis

Gro­te Park­stad Popkwis

De grootste 'kwis' van het zuiden!

12 maart 2023 Nieuwe Nor
Open: 12:45
Aanvang: 13:30
Verwachte eindtijd: 19:00

De jaarlijkse 'Grote Parkstad (Popstad) Popkwis' doet voor de 14e keer poppodium NIEUWE NOR aan.

Teams van maximaal vier personen kunnen aanschuiven voor een middag korte, lange, komische, obscure, bekende en minder bekende geluid- en beeldfragmenten, aangevuld met een trivia- en foto ronde. Van Limburgse schlager tot anarchistische hardcore punk en van easy listening tot death metal en alles daar tussen in. Gevarieerder dan dit kun je een popquiz niet krijgen!

De poquiz start op 12 maart 2023 stipt om 13:30 uur (inloop vanaf 13:00 uur) en rond 18:00 uur worden de winnaars gehuldigd. Wat is er te winnen? Geldprijzen, kaartjes voor concerten en nog veel meer...
Na 2 jaar afwezigheid zijn we er weer ! Met nieuwe organisatoren en voor het eerst in de grote zaal van Poppodium Nieuwe Nor. Daarom kunnen we nu maximaal 40 teams welkom heten
Maar de opzet blijft natuurlijk nog steeds hetzelfde...van Abba tot Zappa en van schlager tot hardcore en deathmetal. Een quiz met een hoog Kink FM / StuBru gehalte gemixt met Radio 2 / Top2000 .

Deelname is voor teams van max. 4 personen. inschrijfgeld bedraagt € 21.50 per team. Tickets kunnen vanaf nu worden gekocht via de website van poppodium NIEUWE NOR.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met [email protected] of via de Facebook pagina van de organisatie.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies