'HeerlenStormt - Klein.Berlijn'
[locatie: Schelmenhofje]
30 April 2017

Schelmenhofje


Open 12:00 | Aanvang 12:00 | Einde 17:00

Gratis toegang

Op zondag 30 april vindt de eerste editie van HeerlenStormt plaats, een hindernissen stormloop waarbij het parcours dwars door poppodium NIEUWE NOR komt. Tijdens de run wordt het tegenover gelegen Schelmenhofje omgetoverd tot ‘Klein.Berlijn’. Op deze tijdelijke ontmoetingsplaats, op een van De Vijf Pleintjes, zorgt Groove Collective voor de juiste beats bij deze run en kun je als bezoeker genieten van een verfrissend drankje terwijl de renners voorbij stormen.

poppodium NIEUWE NOR is tijdens HeerlenStormt zowel een sfeerpunt als een hindernis. Op deze dag zullen de bestormers van HeerlenStormt dwars door het poppodium stormen aan de Pancratiusstraat in het centrum van Heerlen. De bestormers rennen hierbij door de zaal en via de trappen backstage. NIEUWE NOR zorgt met licht en geluid voor een totaalbeleving en ware uitdaging in het parcours van HeerlenStormt.

Bezoekers van HeerlenStormt kunnen buiten, op het tegenover gelegen Schelmenhofje, terecht voor muziek en een verfrissend drankje. Tussen 12.00 en 17.00 kun je neerstrijken op onze culturele vrijplaats ‘Klein.Berlijn’ en uitrusten onder het genot van een drankje. DJ’s AdelicFunk en Definitely Maybe van Groove Collective draaien in hun kleurrijke caravan een energieke mix van de meest groovy beats, waarbij stilzitten geen optie is.


 
HeerlenStormt
HeerlenStormt is het overwinnen van jezelf en de uitdagende hindernissen. Alleen of met je vrienden. Ploeteren door aarde, modder en water. Kameraadschap, plezier en het halen van de finish staan bij HeerlenStormt centraal. Maar het is ook een wedstrijd met tijdregistratie, de snelste wint.Voor meer informatie en het inschrijven voor HeerlenStormt, ga naar: www.heerlenstormt.nl.


 
‘Klein.Berlijn’ is een gratis toegankelijk project van poppodium NIEUWE NOR en wordt mede mogelijk gemaakt door IBA Parkstad en Gulpener.


Meld je aan voor de nieuwsbrief