'Kleurenblind' ft. Abstract Division
Dennis Hewing (DE) + ThoTh & Jorron
21 September 2018

NIEUWE NOR - zaal


De kaartverkoop is gestart. Minimumleeftijd: 16 jaar.
voorverkoop: € 6,00
Avondkassa: € 8

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 03:45

Tickets
Color your partylife met de techno-crew van Kleurenblind! Na maar liefst 13 edities in de Musikbunker te Aken steekt Kleurenblind de Duitse grens over om voor het eerst in haar eigen land een kleurrijke editie te organiseren. De afgelopen jaren nodigde Kleurenblind niet alleen klinkende namen als Jeroen Search, TWR72, Invite en Flug uit,  ze gaven ook vele lokale Nederlandse DJ's de kans om in Aken een set te draaien. Deze editie in de NIEUWE NOR draaien Thoth, Jorron, Stamcel & Garcon le Groove de rollen om en halen Dennis Hewing uit Aken naar Heerlen om te schitteren naast… Abstract Division! Een jaar nadat Abstract Division spontaan Yan Cook verving als headliner van Kleurenblind mag Dave Miller nu van meet af aan dé publiekstrekker zijn. En daar zijn we collectief blij mee. Willkommen in Heerlen!

Abstract Division [Dynamic Reflection / DECODE]
Abstract Division  in poppodium NIEUWE NOR voor alwéér een eerste keer Na het Heerlense debuut tijdens Konstrukt in 2013 is Dave nu terug voor de eerste Nederlandse editie van Kleurenblind. Met meer dan 25 jaar collectieve ervaring op hun naam zijn Paul Boex en Dave Miller bekwame selectors die er alles aan doen om de juiste plaat voor het juiste moment te vinden. Op de platen van hun eigen Dynamic Reflection-label, en eerder via Len Faki's Figure Jams, Semantica en Agents of Time's Obscura, doordrenkt Abstract Division hun cuts met hypnotiserende drones en uitgebreide sonische soundscapes. Wanneer ze niet op tournee zijn, organiseren ze hun eigen Decode-events in Transport/Annabel in Rotterdam, dé proeftuin voor nieuwe tracks en een ware techno-ervaring. Het kenmerkende rauwe geluid vastgelegd in hun producties, vindt altijd zijn weg naar de platentassen van Abstract Division, en elke nieuwe release markeert een subtiele evolutie in geluid. Vanavond gaat Dave Miller het publiek meenemen om zijn kleurrijke reis door het techno-spectrum, van groovy tot diep. Altijd verrassend, nimmer teleurstellend!

Dennis Hewing [Monotoon Recordings / Dunkel, Dreckig & Laut!]
Dennis Hewing brengt zijn platen uit bij het Limburgse Monotoon Recordings, is resident van het Akense collectief Dunkel, Dreckig & Laut! en staat vanavond voor het eerst achter de decks hier in Heerlen. Danke! Bitte!Kleurenblind residents: ThoTh & Jorron
Uiteraard is Kleurenblind geen Kleurenblind zonder residents. Het is aan ThoTh & Jorron om het Duitse rave-virus over te brengen op de Heerlense massa. Gas erop! Deze Nieuwe Nor Nacht vindt plaats in de NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Kleurenblind en poppodium NIEUWE NOR.

Meld je aan voor de nieuwsbrief