The Sore Losers (BE)
+ Walden + DJ 45Frank
29 November 2018

NIEUWE NOR - zaal


De kaartverkoop is gestart.
voorverkoop: € 11,00
CJP: € 8,00
student: € 8,00
Avondkassa: € 12,5

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 23:00

Tickets


Tijdschema: 19:30u. deuren open / DJ 45Frank | 20:00u. - 20:30u. Walden | 21:00u. The Sore Losers (verwacht einde: 22:30u.) | na afloop: Dj45Frank

The Sore Losers, een van de grootste rockbands uit Vlaanderen, brengt in oktober 2018 haar vierde album 'Gracias Señor' uit. Het kwartet uit Hasselt maakt een gebalde mix van garagerock en vuile blues tegen dezelfde stevige geluidsmuur waar ook Led Zeppelin en The White Stripes al eens tegenaan durven knallen. In 2010 graaiden ze de zilveren medaille van Humo’s Rock Rally uit de handen van een omvergeblazen jury. Sindsdien verovert de band in ware Blitzkrieg-stijl heel Europa met stevige nummers als Beyond Repair, Girl’s Gonna Break It en Juvenile Heart Attack. Op donderdag 29 november mag je nieuw werk en oude singles komen ontdekken in de NIEUWE NOR!

Als voorproefje van het nieuwe album 'Gracias Señor', geproduceerd door James Petralli en Steve Terebecki van White Denim (overigens live te zien op 8 november in de Muziekgieterij in Maastricht), was er een voortreffelijke thuismatch op Pukkelpop en is er deze lekker retro-single 'Dark Ride'. support: Walden
Walden is een vierkoppige psychedelische fuzz band met leden uit Antwerpen, Eindhoven en Sittard. In het najaar van 2017 werd de eerste EP, genaamd Artefacts, de wereld in geslingerd. In vier nummers wordt een hap uit het verhaal van de omzwervingen van frontman Mees door Scandinavië verteld; wegrennen voor auto-smokkelaars, slapen onder bruggen, bevriezen in een tipi, maar ook de nachtenlange zonsondergangen en de stilte van de bergen. De liedjes gaan van delay doordrenkte, kabbelende rifjes over naar rauwe fuzz explosies. Afgelopen jaar won Walden bandwedstrijd Nu Of Nooit en had daardoor de eer om Pinkpop 2018 te openen. 3VOOR12 was erbij en beschreef: “Hun psychedelische, fuzzy popnummers gaan er - gepaard met de eerste biertjes van het weekend, in als zoete koek. [...] Walden lijkt klaar voor het grote succes. De nummers kunnen zo de ether in.


DJ: 45Frank

Vinyl-koning 45Frank zorgt ervoor dat er geen moment verstild blijft en draait de strafste rock- en vuige blues-plaatjes .

Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief