Fleetwood Mac: Their Incredible Story
a tribute by The Cosmic Carnival
28 April 2018

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 16,00
CJP: € 14,00
student: € 14,00
Avondkassa: € 18

Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 23:00

Tickets


The Cosmic Carnival vertelt het indrukwekkend verhaal van Fleetwood Mac: van de blues-periode in het London van de jaren zestig tot aan de Amerikaanse hitsuccessen van de jaren zeventig. Op zaterdag 28 april 2018 klinken klassiekers als “Albatross”, “Black Magic Woman” en “Go Your Own Way” in poppodium NIEUWE NOR tijdens een bijzondere tribute aan Fleetwood Mac vol rauwe powerblues en psychedelica.

Sinds de jaren zestig bestormde Fleetwood Mac onder aanvoering van Peter Green en Jeremy Spencer de hitlijsten met nummers als “Oh Well” en “Need Your Love So Bad”. Dramatische wendingen in de persoonlijke levens van de muzikanten zorgden voor het vertrek van deze twee gitaristen en voor tal van bezettingswisselingen, waarna de Britse band zichzelf transformeerde tot een van de populairste popgroepen op aarde. Met de Amerikaanse songwriters Stevie Nicks en Lindsey Buckingham aan het roer werd zo’n 40 jaar geleden, in 1977, het album ‘Rumours’ uitgebracht. Het album staat symbool voor de aanhoudende spanningen binnen de groep en wordt nog steeds beschouwd als één van de best verkochte albums aller tijden.


 
The Cosmic Carnival, winnaar van De Grote Prijs van Nederland, vertelt het indrukwekkende verhaal van deze bijzondere band. De Rotterdamse band trad al twee keer eerder, met eigen repertoire, op in de NIEUWE NOR en is op zaterdag 28 april terug met de unieke, diverse en dynamische muziek van Fleetwood Mac.

DJ: 45Frank
Voorafgaand en na afloop van ‘Fleetwood Mac: Their Incredible Story’ draait vinyl-koning 45Frank de lekkerste seventies plaatjes.

Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart. 

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 6 april 2018, maar is uitgesteld wegens persoonlijke omstandigheden van een van de bandleden. De nieuwe datum is zaterdag 28 april. Tickets blijven geldig of zijn tot 23 april a.s. te retourneren. Klik hier voor meer informatie over de verplaatsing.

Meld je aan voor de nieuwsbrief