Jasper Steverlinck (BE)
Laatste tickets via PLT - 'Night Prayer Tour' [locatie: Limburgzaal]
23 December 2018

Limburgzaal / Theater Heerlen


Dit zit-concert vindt plaats in de Limburgzaal.
voorverkoop: € 19,00

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Tickets


De laatste tickets voor dit concert zijn in de verkoop via de website: www.plt.nl
Singer-songwriter Jasper Steverlinck gaat op zijn recent verschenen album ‘Night Prayer’ voor songwriting in de puurste, meeste directe vorm. In eigen land staat de voormalig Arid-zanger avond aan avond voor uitverkochte zalen, nu gaat hij voor het eerste met zijn solo werk met een tour langs Nederlandse zalen en komt hij naar de LIMBURGzaal voor een intiem seated concert. I.s.m. poppodium NIEUWE NOR. Klik hier voor de allerlaatste tickets.

Jasper Steverlinck
Het rock-gehalte dat Arid eigen was, heeft plaats gemaakt voor uitgeklede arrangementen met in de basis akoestische gitaar en piano en Jasper's warme falset dat ergens te midden houdt tussen Jeff Buckley en Saybia. In zijn solo werk houdt hij het dicht bij zichzelf en gaat niet voor hip, cool, technologische snufjes of drukke arrangementen, maar enkel mooie en eerlijke liedjes en teksten die nog lang in je hoofd na resoneren.

Voor zijn teksten lied hij zich inspireren door de grotere der aarde. ‘Nina Simone, Bruce Springsteen, Paul Simon, Bill Withers houden je met hun songs een spiegel voor. Ze schrijven over het échte leven, en ik voelde dat ook voor mij daar het antwoord lag.’ Aldus Steverlinck. Ondanks de donkere toon van de teksten schemert er altijd hoop door. Here’s to love in loveless times.‘Night Prayer laat horen dat Steverlinck een bovengemiddeld getalenteerde singer-songwriter is. In thuisland België is Steverlinck al een vrij bekende naam, laat dat met dit album dan ook maar eens in Nederland gebeuren.’ - podiuminfo.nl

‘Steverlinck is een man die probeert ontroeren en dat zal je geweten hebben’ - dansendeberen.be

Dit concert vindt plaats in de Limburgzaal (seated) en is een samenwerking tussen Parkstad Limburg Theaters en de NIEUWE NOR. De kaartverkoop via de NIEUWE NOR is uitverkocht, de allerlaatste tickets koopt u via www.plt.nl.

Meld je aan voor de nieuwsbrief