Memphis Maniacs
Music for the Mashes Tour [locatie: Limburgzaal]
19 April 2019

Limburgzaal Theater Heerlen


De kaartverkoop via de NIEUWE NOR is gestopt. Er is nog kaartverkoop via Parkstad Limburg Theaters.
voorverkoop: € 20,50

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Tickets


Dit concert vindt plaats in de Limburgzaal van Theater Heerlen.

Op vrijdag 19 april keren de Memphis Maniacs terug naar Heerlen met hun gloednieuwe Music for the Mashes clubtour! Poppodium NIEUWE NOR is er uiteraard bij en samen gaan we naar de Limburgzaal van Theater Heerlen voor wéér één groot feest van onze maniakale mash-up-vrienden!

De Masters of the Mashups Memphis Maniacs weten als geen ander hoe je met schijnbaar onmogelijke combinaties van hits een onwaarschijnlijk goed feest kan bouwen. De podiumbeesten timmeren al ruim een decennium aan de weg en blijven jaar op jaar elk publiek verbazen. Je weet namelijk nooit wat je van zo’n clubtour mag verwachten, want elk jaar bouwen de heren weer een nieuwe show waarbij ingenieuze mashups hand in hand gaan met een overweldigende performance. Dit jaar staat de nieuwe clubtour in het teken van hun nieuwe album, Music for the Mashes.

Afgelopen zomer zijn de heren van Memphis Maniacs opnieuw de studio ingedoken om een album op te nemen vol pareltjes van mashups. Het uitgangspunt was om de energieke vibe van hun live optredens te vangen en deze te bundelen in hun nieuwe mashup-meesterwerk, Music for the Mashes. Met als kers op de taart, een nieuwe gelijknamige clubtour. Een tour met een wederom overrompelende en uitgebreide show waarin niet alleen de album tracks worden vertolkt, maar er ook diverse andere gloednieuwe mashups, verrassingen, iets uit het verleden en misschien ook wel uit de toekomst gespeeld zullen worden. Een ding is zeker het belooft weer één groot feest te worden.

Dit concert vindt plaats in de Limburgzaal van Parkstad Limburg Theaters en wordt mede mogelijk gemaakt door poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief