'NIEUWE NORM' ft. DW + RESET PERFECTION + RXCK
+ DJ Gil-T
30 May 2019

NIEUWE NOR - zaal


Dit is een concert voor alle leeftijden. De kaartverkoop is gestart.
voorverkoop: € 5,00

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 00:00

Tickets
Tijdschema: 20:00u deuren open / DJ Gil-T | 20:30u - 21:00u RXCK | 21:15 - 22:00u DW | 22:30 - 23.00u Reset Perfection | 23:30u einde

Tijdens de NIEUWE NORM presenteren we een nieuwe lichting muzikanten uit Zuid-Limburg. Hemelvaartsdag brengt een aantal enthousiaste studenten aan het Arcus College samen om hun elektronisch geënte muziek te laten horen. Van de urban pop van RXCK via deephouse van producer DW tot live-gebrachte drum&bass door trio Reset Perfection. Laat je verrassen door deze talenten op een avond waar niet alleen het aantal beats per minuut, maar ook de temperatuur in de zaal per uur zal stijgen.

RXCK
RXCK (artiestennaam van Rick Wilhelm) is een opkomende muzikant uit Amstenrade die door middel van zijn urban pop/soul mensen wil verbinden. Zijn muziek is geïnspireerd op artiesten als The Weeknd en Black Atlass. Door gebruik te maken van bijzondere, alternatieve instrumentaties geeft RXCK zijn eigen kijk op het moderne populaire genre. In zijn expliciete teksten laat hij een gevoelige kant van zichzelf zien en hoopt hij luisteraars aan te zetten om onderdrukte gevoelens gemakkelijker te tonen.

Het concert van RXCK is een eindexamenopdracht van Rick Wilhelm aan het Arcus College, KTM/Evenementenorganisatie. Wil je RXCK supporten? Koop dan hier je kaartje.


DW
Domenique Wissink (Maastricht) wil elektronische muziek naar een nieuw niveau brengen. Door gebruik te maken van live samples en experimentele beats zorgt hij ervoor dat je hart op het juiste bpm gaat kloppen. Op 30 mei komt DW een hele nieuwe live-set vol eigen tracks laten horen! Laat je auditieve zintuigen prikkelen door zijn heerlijke deephouse.

Domenique Wissink is tweedejaars student aan het Arcus College, opleiding KTM/Evenementenorganisatie. Wil je DW supporten? Koop dan hier je kaartje.

Reset Perfection
Reset Perfection is een drie-mans drum'n'bass-act uit het zuiden van Limburg. De band neemt het genre drum&bass als uitgangspunt, maar bouwt daar een live-bandsetting omheen. Geen dj’s dus, maar een band die – letterlijk – drum én bas wil ontleden en omzet in een beleving. Siem Jung (Eijgelshoven) bespeelt de drums en Arno Fijnaut (Heerlen) de basgitaar. Bovenop deze basis zorgt vocaliste Denise Helmich (Heerlen) als frontvrouw voor prachtige zangmelodieën vol duistere teksten waarin obscure thema's worden aangestipt.

Reset Perfection is gevormd als eindexamen project voor de opleiding Popmuziek van het Arcus College, opleiding popmuziek, in Heerlen. Wil je Reset Perfection supporten? Koop dan hier je kaartje.

DJ Gil-T zorgt voor passende muzikale overgangen voor, tussen en ná de drie acts!

Dit concert vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief