Nieuwe Nor Nacht presents: Sefa
+ Evolution + Murder Tribe + Sneaky Blender + Insanatix + Di2court + MC Mad Doxx
06 April 2019

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar. I.D. verplicht
early (uitverkocht): € 12,50
regular: € 15,00
late: € 17,50

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 04:00

Uitverkocht
Dit evenement is uitverkocht. Onze tip: Wil'm Hard - Koningsdag!

Sefa Vlaarkamp is zonder twijfel de meest uitgesproken artiest uit de hard-/frenchcore scene. Overal waar zijn naam verschijnt is er te weinig plek om al zijn fans toe te laten. Zelfs niet voor de kolossale  BLACK stage op Defqon. 1 Festival.  Speciaal is het dan ook dat de 18 jarige producer Sefa op zaterdag 6 april poppodium NIEUWE NOR komt afbreken tijdens een extra knusse show. Dichterbij deze Frenchcore held kom je niet meer!


Sefa [Leven = Lijden / Frenchcore]
Sefa's unieke en aanstekelijke sound kenmerkt zich door  frisse melodieën gecombineerd met klassieke invloeden, uptempo beats en harde kicks. Elke nieuwe tune nestelt zich in je hoofd en gaat er een eigen leven leiden. Zijn debuut album 'Leven is Lijden' betekende de definitieve doorbraak voor Sefa, naast high profile samenwerkingen met D-Sturb, een remix voor Project One en de officiële Q-Base 2018 anthem. Als eerste artiest in zijn genre werd Sefa uitgenodigd door Headhunterz om de legendarische ' HARD with STYLE' podcast te hosten en verspreid hij zijn unieke sound ook via radiostation SLAM! Op 10 jarige leeftijd ontstaat Sefa's liefde voor hardcore & klassieke muziek, waarna de ontwikkeling van Sefa een vlucht neemt. Op 11 jarige leeftijd maken zijn producties al zo'n indruk op niemand minder dan de goedlachse Dr. Peacock dat de eerste EP op Peacock Records uitgebracht wordt. Nu, 3 jaar later, is Sefa een van de meest gevraagde Frenchcore acts van het moment, en lopen de tenten & area’s waar Sefa op het podium staat sneller vol dan organisatoren kunnen bijbenen. De protegé van Dr. Peacock, die zich op zijn beurt ook als 9 jarige al aan Thunderdome compilaties waagde, tekende op 16-jarige zijn eerste contract bij BKJN Events waarna hij al snel schitterde tijdens het jaarlijkse paradepaardje van BKJN: Vive La Frenchcore! In 2018 host hij als gastheer zijn eigen podium tijdens Dream Village en ook shows op dé grote events stromen binnen: Defqon.1, Dominator, Q-Base en Decibel Outdoor. Een van de hoogtepunten in zijn prille carriere is de show tijdens Harmony of Hardcore, waar Sefa optrad met eigen muziek onder begeleiding van een zelf uitgevoerd pianostuk op Harmony of HardcoreLocal support-acts:
Evolution (DE)
Murder Tribe
Sneaky Blender
Insanatix
Di2court
MC Mad Doxx

Deze dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. Dit evenement is uitverkocht!

Meld je aan voor de nieuwsbrief